- Decor Nunta
- Aranjamente florale mese oaspeti
- Buchete mireasa/nasa
- Flori de piept/ Cocarde
- Coronite / Bratari flori naturale
- Decor masa mirilor
- Plicuri de bani
- Flori prezidiu
- Invitatii Nunta/Botez
- Sfesnice Cristal, Albe, Argintii
- Bufet de fructe/Candy bar
- Fantani de ciocolata
- Decor masina mirilor
- Stalpi intrare/Covor rosu
- Cabina foto
- Artificii
- Chevalet intrare
- Gheata Carbonica
- Scaune chiavari
- Huse de scaun / Fundite
- Mese / Fete de masa
- Pahare miri
- Panou poze
- Plicuri de bani
- Porumbei evenimente
- Scene lumini
- Lumini ambientale
Bufetul de fructe reprezintă o alternativă sănătoasă, gustoasă şi aspectuoasă pentru clasicele cartoane cu prăjituri aşezate pur şi simplu pe mesele invitaţilor. Dar şi la bufetul de fructe se pot face greşeli: cea mai mare este să pui un amalgam de mere, banane, struguri etc., în ideea că va da o impresie de “abundenţă”. Contează foarte mult şi aspectul bufetului, dar trebuie să se pună accentul pe accesibilitate, să fie practic şi gustos, apetisant.
Nu vă bazaţi pe cei de la restaurant atunci când vă spun că vă fac ei bufetul de fructe. De cele mai multe ori, veţi avea câţiva pepeni, poate un ananas tăiat, felii de portocale şi aşa mai departe, din simplul motiv că nu au personal suficient ca să vă pregătească un bufet pe măsura evenimentului. Nu de puţine ori mirii au solicitat doar fântâna de ciocolată, asigurându-se că fructele vor fi acolo, din partea restaurantului – iar la faţa locului au constatat că nu există decât fructe întregi (şi nici pe departe suficiente). Pe care, în mod evident, invitaţii nu le puteau consuma cu ciocolată din fântână.
Atenţie, deci, la planificarea nunţii. Dacă v-aţi hotărât că doriţi un bufet de fructe, asiguraţi-vă că va fi aşa cum trebuie şi apelaţi, pentru asta, la profesionişti.