Artificii

ARTIFICII / JOCURI PROFESIONALE DE ARTIFICII / VULCANI DE SCENA NON FUM / ARTIFICII DE INTERIOR / ARTIFICII DANSUL MIRILOR / JERBE DE SCENA

Imaginati-va ce frumos ar fi ca toate evenimentele deosebite din viata noastra sa fie marcate de un

joc de artificii.

Nunta este un astfel de eveniment si cum altfel si-ar putea arata mirii bucuria, daca nu printr-un foc de artificii? Daca ati decis sa va aratati bucuria printr-un astfel de foc de artificii este absolut necesar sa stiti ca veti avea nevoie de ajutorul unui pirotehnist,deoarece in caz contrar, actiunea voastra s-ar putea solda cu amenda din partea autoritatilor.

Inainte de toate trebuie sa va hotarati ce fel de artificii doriti: de exterior sau de interior. Artificiile de exterior sunt cele mai impresionante.

Aceste artificii pot fi combinate pentru a obtine diverse efecte: inimi, cascade, palmieri, scoici, evantaie sau globuri. Durata acestui spectacol poate varia intre 2 si 20 de minute.

In functie de complexitatea efectelor si de durata, variaza si pretul acestor artificii. Un altfel tip de artificii, mai des intalnit la nunti sunt considerate artificiile de tort. Acestea se prezinta sub forma unor lumanari, insa jetul lor dureza aproximativ 1 minut.

Intrarea mirilor, valsul, tortul pot fi marcate cu un astfel de foc de artificii. De asemenea, vulcanii si jerbele sunt ideale pentru interior. Jetul lor poate avea inaltimi si durate diferite.

Astfel de jocuri de artificii sunt utilizate la primul dans al mirilor, iar in combinatie cu confetiile si baloanele, redau o imagine de vis. In functie de posibilitatile financiare, puteti alege sa aveti la propria nunta toate aceste focuri de artificii sau doar o parte, insa oricare si oricate folositi, ele va vor lumina si aprinde dragostea intrega viata.

 

Ce este scrisul pirotehnic?

Folosind diverse metode se pot realiza doua initiale ce pot incadra o forma de inima. Culorile disponibile pentru acest efect sunt alb si rosu iar efectul dureaza un minut.

Cat costa?

Pretul pentru o litera este de 60 euro atunci cand este comandata ca parte a unui joc de artificii. Inaltimea maxima a unui simbol este de un metru. Se pot realiza si dimensiuni mai mari.

Aceste scrisuri ard gazonul?

NU. Tehnica folosita asigura protectia gazonului unde este amplasat scrisul pirotehnic. In momentul plecarii echipei de pirotehnisti peluza va fi cel putin la fel de curata asa cum era cand am ajuns noi acolo.

Cand se aprind aceste simboluri?

Se pot aprinde oricand: la inceput, in timpul jocului ca si un moment aparte inaintea finalului sau chiar la finalul reprezentatiei.