Fantani de ciocolata

Fie ca organizati o nunta, un botez, o aniversare sau pur si simplu o petrecere deosebita, fantana de ciocolata este un accesoriu deosebit care va incanta cu siguranta oaspetii, oferindu-le momente despre care sa povesteasca tuturor!

Fie ca se afla in centrul atentiei sau este asezata discret intr-un colt, fantana de ciocolata este un detaliu impresionant care va atrage atentia si va crea o atmosfera inedita.

Odata ce toate etajele care alcatuiesc fantana de ciocolata sunt imbracate in ciocolata puteti sa va delectati cu gusturile preferate, de la fructe mai mult sau mai putin exotice, profiterol, pana la bezele si biscuiti.

Pentru bucuria gustului, va punem la dispozitie ciocolata belgiana Barry Callebaut, care se remarca prin calitatea premium si gustul deosebit. Cu o traditie de mai bine de 150 de ani, Barry Callebaut, este considerata una dintre cele mai prestigioase ciocolati din lume.

Odata cu inchirierea unei fantani de ciocolata, puteti alege unul dintre cele trei sortimente delicioase de ciocolata fina (ciocolata neagra, ciocolata alba si ciocolata cu lapte). Oricare ar fi alegerea dumneavoastra intre aceste sortimente, amestecul fructelor proaspete cu gustul fin al ciocolatei vor oferi distinctie si placere evenimentului dumneavoastra.

Va punem la dispozitie fantani de ciocolata pe mai multe dimensiuni, 60cm, 86cm, 110cm, 130cm.