Decor Nunta

Venim in intampinarea voastra sa cream atmosfera propice pentru a sarbatori cea mai frumoasa zi cu buchete minunate, aranjamente florale inmiresmate si decoratiuni asortate. De asemenea, va oferim si plicuri de bani, meniuri, carduri de masa, marturii, porumbei, fantana de ciocolata, gheata carbonica etc.

Gasim solutii pentru a imbina armonios dorintele voastre cu bugetul disponibil. Rememorez cu placere, de cate ori am ocazia, fiecare eveniment si constat ca iubirea are o culoare speciala pentru fiecare, e invelita de mireasma unei anumite flori si e imbracata mai aristocrat, mai gingas sau mai clasic, in functie de viziunea si personalitatea fiecarui cuplu in parte.

Dar sa ne intoarcem la voi, dragi miri, ca doar e ziua nuntii voastre si voi meritati ca tot universul sa zambeasca si sa se bucure alaturi de voi! Buchetul tau draga mireasa e primul pe lista! Nu am uitat nici de buchetul nasei, lumanarile de cununie si nici florile de pus in piept!

Va invit acum, cu pahare frumos decorate si personalizate, sa va  bucurati cu toata inima de cea mai frumoasa zi din viata voastra!