Bufet de fructe/Candy bar

Bufetul de fructe reprezintă o alternativă sănătoasă, gustoasă şi aspectuoasă pentru clasicele cartoane cu prăjituri aşezate pur şi simplu pe mesele invitaţilor. Dar şi la bufetul de fructe se pot face greşeli: cea mai mare este să pui un amalgam de mere, banane, struguri etc., în ideea că va da o impresie de “abundenţă”. Contează foarte mult şi aspectul bufetului, dar trebuie să se pună accentul pe accesibilitate, să fie practic şi gustos, apetisant.

Nu vă bazaţi pe cei de la restaurant atunci când vă spun că vă fac ei bufetul de fructe. De cele mai multe ori, veţi avea câţiva pepeni, poate un ananas tăiat, felii de portocale şi aşa mai departe, din simplul motiv că nu au personal suficient ca să vă pregătească un bufet pe măsura evenimentului. Nu de puţine ori mirii au solicitat doar fântâna de ciocolată, asigurându-se că fructele vor fi acolo, din partea restaurantului – iar la faţa locului au constatat că nu există decât fructe întregi (şi nici pe departe suficiente). Pe care, în mod evident, invitaţii nu le puteau consuma cu ciocolată din fântână.

Atenţie, deci, la planificarea nunţii. Dacă v-aţi hotărât că doriţi un bufet de fructe, asiguraţi-vă că va fi aşa cum trebuie şi apelaţi, pentru asta, la profesionişti.

Bufet de fructe ce include postamenti speciali pe diferite dimensiuni
cuburi din oglinda, suporti de sticla, bete de bambus, bete de cocktail,
diferite accesorii suport palmier de ananas,
PEPENI SCULPTATI,
Pentru:
100 pers. 400 lei
200 pers 600 lei
250 pers. 700 lei
300 pers. 800 lei
400 pers 900 lei
 
In pretul bufetului de fructe sunt incluse doua sculpturi in pepene.